Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. η σπείρα Ρομά που ρήμαζε την Ανατολική Αττική

Σπείρα Ρομά

Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως η έγκυρη ενημέρωση από τα ΜΜΕ, η καλή συνεργασία των πολιτών και τα γρήγορα αντανακλαστικά των αστυνομικών μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά έναντι στην εγκληματικότητα. 

Ειδικότερα, κατά τις μεσημεριανές ώρες του Σββάτου, πολίτης ο οποίος είχε λάβει γνώση για το ύποπτο λευκό FIAT που κινούταν στην περιοχή της Κερατέας, μόλις αναγνώρισε το όχημα, τηλεφώνησε στο 100. Και καθώς σε τέτοια περιστατικά ο χρόνος είναι πολύτιμος, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης δίχως να χάσουν λεπτό, αφού σάρωσαν το σημείο -που τους υπέδειξε ο πολίτης- εντόπισαν και προσήγαγαν και τα τέσσερα (4) άτομα της σπείρας.

Όπως είχαμε αναφέρει στο ρεπορτάζ ένα FIAT 500αρι χρώματος λευκό και με αριθμό πινακίδας ΙΚΝ 6818 κινούταν ύποπτα στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για σπείρα που χρησιμοποιεί το όχημα ως μέσο διαφυγής σε διάφορες κλοπές και διαρρήξεις. Μάλιστα, η ανάμεσα στους συνεπιβάτες βρισκόταν και μία γυναίκα, η οποία ήταν το «δόλωμα». 

Aυτοκίνητο - fiat

Το Τμήμα Ασφάλειας Κερατέας ανέλαβε την προανάκριση των τεσσάρων Ρομά. Σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για διακεκκριμένες κλιπές κατά συναυτουργία και για κλοπές κατ' εξακολούθηση. 

 

 

 

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις