Βόλος - Πρόεδρος Γηροκομείου: 35 εργαζόμενοι αρνούνται να εμβολιαστούν

Εννιά κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν σε γηροκομείο του Βόλου, όπου μάλιστα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο αρνούνται να εμβολιαστούν 35 εργαζόμενοι.

«Το πρόβλημά μας είναι η άρνηση του προσωπικού, καθώς 35 από τους 55 εργαζόμενους αρνούνται να εμβολιαστούν, δηλαδή το 65% του προσωπικού. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι αρνητές, διαφωνούν κάθετα». Αυτό τόνισε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Παύλος Πάνος, πρόεδρος του γηροκομείου.

«Έχουμε κάνει ενημερωτικές ημερίδες με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, προσπαθήσαμε το Δ.Σ. πολλές φορές να τους μιλήσουμε για να τους μεταπείσουμε, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

ΕΜΒΟΛΙΟ
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περισσότεροι επικαλούνται «πολλές δικαιολογίες» για λόγους υγείας ή επικείμενη εγκυμοσύνη, ενώ κάποιοι λένε ότι θα αποφασίσουν τον Σεπτέμβριο. 

Να σημειωθεί ότι στο γηροκομείο Βόλου φιλοξενούνται εκατό ηλικιωμένοι και υπάρχουν 55 εργαζόμενοι. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ηλικιωμένους, ενώ βρέθηκαν θετικοί τέσσερις εργαζόμενοι. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις