Άλιμος: Βίντεο από την επίθεση στον 14χρονο - «Για μια ματιά, θα θρηνούσαμε θύματα» δηλώνει ο πατέρας»

περιπολικό
©(EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Δημοσιοποιήθηκε σήμερα το βίντεο από την επίθεση εις βάρος ενός 14χρονου από μία παρέα ανηλίκων στον Άλιμο. Στο παρακάτω ντοκουμέντο δεν αποτυπώνεται η στιγμή της επίθεσης, αλλά τα λεπτά πριν και μετά από αυτή.

Στην αρχή διακρίνεται η ομάδα των εννέα ανηλίκων να κατευθύνεται προς το ταχυφαγείο όπου σημειώθηκε η επίθεση με μαχαίρι και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, αφού έχουν μαχαιρώσει τον 14χρονο, φαίνονται και πάλι να φεύγουν τρέχοντας.

Οι εννέα ανήλικοι, έξι αγόρια και τρία κορίτσια, εντοπίστηκαν από τις αρχές και συνελήφθησαν, με την κατηγορία που τους βαραίνει να είναι αυτή της ληστείας, ενώ ένας εξ αυτών κατηγορείται και για κατοχή όπλου.

Τι δήλωσε ο πατέρας του 14χρονου

O πατέρας του θύματος μίλησε στο newsit.gr, όπου και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ευτυχώς ο γιος μου είναι καλά. Τα τραύματα του είναι επιφανειακά» και συνεχίζοντας προσθέτει: «Είχανε πάει για μπάνιο στον Άλιμο. Πήραν το λεωφορείο της γραμμής 140 για να γυρίσουν στο σπίτι. Μέσα στο λεωφορείο έψαχναν θέση να καθίσουν και εκεί ήταν και μια άλλη παρέα. Εκεί έπεσε μια ματιά, χωρίς όμως να δοθεί καμία συνέχεια».

«Ο 14χρονος και οι φίλοι του κατέβηκαν στη στάση του λεωφορείου στη οδό Λαμίας στον Άλιμο προκειμένου να πάρουν κάτι να φάνε από γνωστό φαστφουντάδικο που βρίσκεται στην περιοχή. «Οι φίλοι του γιου μου μπήκαν μέσα στο κατάστημα για να παραγγείλουν και του είπαν να πάει κι αυτός μαζί, ωστόσο ο Βαγγέλης τους είπε ότι θα τους περιμένει στο πάρκινγκ. Έτσι κάθισε εκεί και τους περίμενε.

Πέρασαν λίγα λεπτά και ξαφνικά μπροστά στο άτυχο παιδί, εμφανίστηκε η άλλη παρέα που βρίσκονταν στο ίδιο λεωφορείο. «Αποβιβάστηκαν στην επόμενη στάση και με τα πόδια έφτασαν στον σημείο που βρίσκονταν ο γιος μου. Εκεί ένας από αυτούς τον πλησιάζει και αφού του λέει που είναι οι άλλοι που μας κοίταζαν μέσα στο λεωφορείο, παίρνει από τον γιο μου το κινητό του» δήλωσε.

«Μόλις του πήραν το τηλέφωνο ένας άλλος άρχισε να του φωνάζει “τώρα μαλ@@@ένο θα σε μαχαιρώσω”. Άρχισε να τον χτυπάει και στη συνέχεια να τον μαχαιρώνει στα πλευρά. Στην αρχή ο γιος δεν κατάλαβε ότι τον μαχαιρώνουν, νόμιζε ότι δέχονταν μόνο γροθιές. Μετά είδε τα αίματα και το κατάλαβε. Επιστρέψαμε στο σπίτι από το νοσοκομείο. Το παιδί έχει δύο ράμματα στο κεφάλι και στα πλευρά. Πρέπει όμως κάτι να γίνει κάτι να κάνουμε. Για μία ματιά θα θρηνούσαμε θύματα», καταλήγει ο πατέρας του 14χρονου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις