Συναγερμός με οπλισμένους άνδρες στον προαστιακό των Αγίων Θεοδώρων

Αγιοι Θεόδωροι

Oπλισμένοι βρέθηκαν εντός του σταθμού του προαστιακού στους Αγίους Θεοδώρους, άνδρες, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του korinthostv.gr, οι δύο άνδρες προσπάθησαν με την κατοχή όπλων να ληστέψουν έναν νεαρό, στριμώχνοντάς τον στις τουαλέτες του σταθμού. Ωστόσο, ο νεαρός άνδρας αντιστάθηκε σθεναρά, βάζοντας τις φωνές και έτσι έγιναν αντιληπτές οι προθέσεις τους.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη, όπου, έπειτα από προσεκτικό χειρισμό, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δράστες και να τους συλλάβουν. Την προανάκριση την ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Θεοδώρων. 

Το παράδοξο είναι ότι ο άνδρας-θύμα εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα η ΕΛ.ΑΣ. να εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό του. Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού του άνδρα που δέχτηκε την επίθεση. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του kedenews.gr, πρόκειται για χρήστες ναρκωτικών ουσιών, οι οποίοι είναι «γνώριμοι» των αστυνομικών. 

Να σημειωθεί πως στο δρομολόγιο ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΙΑΤΟ του προαστιακού σιδηροδρόμου υπάρχουν δύο κατηγορίες επιβατών. Αυτοί που ταξιδεύουν στις γραμμές του τρένου και εκείνοι που ταξιδεύουν στις «γραμμές» των ναρκωτικών. Και είναι οι δεύτεροι που πλειοψηφούν μέσα στα βαγόνια, μετατρέποντας το τρένο σε κινούμενο στέκι ναρκομανών.

Πηγή: korinthostv.gr 

Περισσότερα σε Ειδήσεις