Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος κάνει πράξη το νους υγιής εν σώματι υγιεί

Α.Ε.Α.Ε.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος φροντίζει και μεριμνά έμπρακτα για την σωματική υγεία των Ελλήνων αθλητών, εξασφαλίζοντας τους προνομιακή τιμή για τα γυμναστήρια «PLANET FITNESS AND MORE».

Ειδικότερα, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος εξασφάλισε για τα μέλη της και τα μέλη των οικογενειών τους, προσφορά εκπτωτικών συνδρομών, σε προνομιακή τιμή, για τα γυμναστήρια PLANET FITNESS AND MORE.

Η τελική τιμή για την ετήσια standard συνδρομή ανέρχεται στα 59 ευρώ με δώρο την εγγραφή κόστους 30 ευρώαπό 99 ευρώ τιμή καταλόγου.

Η τελική τιμή για την Prime συνδρομή, η όποια εξασφαλίζει απεριόριστη πρόσβαση σε exclusive mini groups TRX, Cross TRN, Aerial Experience, Pilates stick & Pilates Props & Power Cycling είναι στα 179 ευρώ, με δώρο εγγραφήαπό 199 ευρώ τιμή καταλόγου.

Ευχαριστούμε πολύ τα γυμναστήρια PLANET FITNESS AND MORE καθώς, την κα Λένα Παπαϊωάννου Marketing Director και την κα Αλεξάνδρα Σαντριά Υπεύθυνη του γυμναστηρίου στο Παγκράτι.

Πληροφορίες για την εγγραφή στα τηλέφωνα των κατά τόπους γυμναστηρίων

Δείτε εδώ που βρίσκονται τα γυμναστήρια :

https://planetfitness.gr/clubs/

Οι συνδρομές αφορούν στη χρήση εγκαταστάσεων και περιλαμβάνουν απεριόριστη χρήση καρδιαγγειακών μηχανημάτων, απεριόριστη χρήση μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης και ελεύθερων βαρών, απεριόριστη συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα καi προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίo προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ασκούμενου.

Μάθετε περισσότερα για τα γυμναστήρια PLANET FITNESS AND MOREhttps://planetfitness.gr/

Περισσότερα σε Ειδήσεις