Όταν η φιλία δύο αντρών σφραγίζεται με τον πιο ευλογημένο τρόπο

Αστυνομικοί - Αλεξιπτωτιστές

Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν στο Λύκειο και έζησαν σημαντικές στιγμές της ζωής τους μαζί.

Την περασμένη Κυριακή η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε... κουμπαριά καθώς ο Λάμπρος Ρώσσης ο οποίος διατέλεσε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Νότιο Τομέα της Β3 Αθηνών, βάφτισε την κόρη του αγαπημένοπυ του φίλου και συμφοιτητή στην Ιατρική, Παναγιώτη Σχοινά.

Ο Λάμπρος Ρώσσης μας μίλησε για τον κουμπάρο και αδελφικό του φίλο αλλά και τη σύζυγό του οι οποίοι του έκαναν την τιμή να του ζητήσουν να βαφτίσει την όμορφη κόρη τους., Ιωάννα: «Με τον Παναγιώτη είμαστε από το λύκειο στο ίδιο θρανίο, σπουδάσαμε μαζί ιατρική, στο ίδιο νοσοκομείο στην Ελλάδα ειδικευόμενοι! Μεγαλώσαμε στα κάτω Πατησια και πήγαμε στο 32ο Λύκειο. Ο Παναγιώτης είναι γιατρός στο Κέντρο Υγείας Νεμέας και έχει δύο παιδάκια. Σαν φοιτητές μέναμε στο ίδιο κτήριο, εκείνος στον 2ο όροφο και εγώ στον 4ο. Με χαρά δέχτηκα να σφραγίσουμε την πολυετή φιλία μας με την βάφτιση της μικρής μας Ιωάννας» δήλωσε ο Λάμπρος Ρώσσης στο kedenews.gr.

Ρωσσης
Ρωσσης

Το μυστήριο και οι επίτιμοι καλεσμένοι Το μυστήριο τέλεσε ο ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νικόλαος Χαρτουλιάρης, (Θεολόγος, Ιατρός, Χειρ. Οδοντίατρος), ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με το νονό Λάμπρο Ρώσση καθώς, εκτός των άλλων, υπηρετούν την ίδια επιστήμη αυτή της ιατρικής.

O Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νικόλαος Χαρτουλιάρης, Κεφαλονίτης στην καταγωγή, χαρακτηρίζεται άξιος κληρικός και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, ενώ είναι ένα πρόσωπο το οποίο συγκεντρώνει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, για να προσφέρει από τη θέση του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας. Αξιοσημείωτες είναι δε οι σπουδές του, καθώς εκτός από Θεολόγος, είναι επίσης Ιατρός και Χειρ. Oδοντίατρος.

O Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Χαρτουλιάρης υπηρετεί ως Προϊστάμενος του Ιερού Προσκυνήματος και Καθιδρύματος «Παναγία η Ελευθερώτρια» της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, όπου έχει προσφέρει σημαντικό πνευματικό και κοινωνικό έργο, μέσα από τη λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου, του Φιλόπτωχου Ταμείου και της Ερανικής Επιτροπής του Προσκυνήματος. Επίσης, έχει αναπτύξει πλούσιο ιεραποστολικό έργο στην Αφρική. Στη δεξίωση παρευρέθησαν γιατροί, υπουργοί, βουλευτές και δήμαρχοι ενώ τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ρωσσης

Η συνάντηση έκπληξη! Ο Λάμπρος Ρώσσης αποτελεί πολιτικό πρόσωπο της κεντροαριστεράς με σημαντικά επιτεύγματα στην πολυετή καριέρα του. Οι καλές σχέσεις που διατηρεί με πρόσωπα από διαφορετικές παρατάξεις είναι δείγμα συνεσταλμένου και ισορροπημένου πολιτικού. Στην βάφτιση της μικρής Ιωάννας, ο Λάμπρος Ρώσσης συνάντησε τυχαία τον Άδωνι Γεωργιάδη και οι δύο άντρες είχαν μια σύντομη συνομιλία μετά από τον εγκάρδιο χαιρετισμό. Σε τέτοιες χαρούμενες και ευλογημένες στιγμές τα πολιτικά πιστεύω δεν είναι ικανά να χωρίσουν δύο ανθρώπους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις