Νέος πρόεδρος για τους Ηπειρώτες Αστυνομικούς της Αττικής - Οι δηλώσεις του

Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής,

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του «Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής», με τον Ανθυπαστυνόμο ΛΑΚΚΑ Γεώργιο να καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου. 

Ο Ανθυπαστυνόμος κ. ΛΑΚΚΑΣ είναι κατά σειρά ο τέταρτος πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής, από τη στιγμή της ίδρυσής του, και διαδέχεται τον Δημοσθένη ΠΑΚΟ (Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας). Ενώ έχουν διατελέσει καθήκοντα προέδρου ο Αντιστράτηγος ε.α ΨΩΜΑΣ Γεώργιος και ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ Αθανάσιος.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις Εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς όλους τους συναδέλφους μας για την μεγάλη συμμετοχή τους στις εκλογές του Συλλόγου μας και ιδιαίτερα στο νέο Δ.Σ που σε κλίμα απόλυτης ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ και ΣΥΝΟΧΗΣ με εξέλεξαν Πρόεδρο καθώς και την νέα σύνθεση του Συμβουλίου μας. Από την πρώτη Πανηγυρική Συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου θέσαμε σαν κοινό μας στόχο & σκοπό, να συνεχίσουμε την έντονη Πολιτιστική μας δράση & παρουσία, επανερχόμενοι στην προ πανδημίας περίοδο και να καταστήσουμε ξανά το ιστορικό μας Σωματείο πρωτοπόρο στα Πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας μας», δήλωσε στο kedenews.gr ο νέος πρόεδρος κ. Λάκκας. 

Το ιστορικό πλαίσιο του συλλόγου 

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών, ιδρύθηκε το 1998, και είναι από τα ιστορικότερα Σωματεία της Αττικής με Πολιτιστικό και Λαογραφικό χαρακτήρα. Τα μέλη του, Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αττική, εν ενέργεια και απόστρατοι, με καταγωγή από τους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών δηλώνει κάθε χρόνο παρουσία στα Πολιτιστικά δρώμενα της Αττικής, με  το χορευτικό Τμήμα και δράσεις με τοπικούς Συλλόγους ενώ συμμετέχει σε παραδοσιακά γλέντια σύμφωνα με τις παραδόσεις της Ηπείρου.

Το νέο Δ.Σ. του «Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΑΚΚΑΣ Γεώργιος
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΥΤΑΣ Κωνσταντίνος 
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Σπυρίδων
Γεν. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΚΟΥΜΑΣ Αλέξανδρος 
Αν. Γεν, Γραμματέας: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χαράλαμπος 
ΤΑΜΙΑΣ: ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης
Αν. ΤΑΜΙΑΣ: ΓΟΥΛΑΣ Θωμάς
ΜΕΛΟΣ / Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: ΚΑΨΑΛΗΣ Λάμπρος 
ΜΕΛΟΣ / Υπεύθυνος Χορευτικού: ΤΣΙΡΩΝΗΣ Αναστάσιος

Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής

Ευχόμαστε σε όλο το Δ.Σ. μια αξιοπρεπή και δυναμική θητεία! 

Περισσότερα σε Ειδήσεις