Ν. Φάληρο: Ρομά επίδοξοι διαρρήκτες υπολόγισαν χωρίς.. την Άμεση Δράση

ΡΟΜΑ

Πέμπτη βράδυ, μία ημέρα μετά την σύσσωμη απόφαση Εισαγγελέα και Δικαστή για την ελευθερία άνευ όρων και των επτά (7) αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ομάδα Ρομά συνελήφθη λίγο πριν εισβάλλει σε οικεία ισογείου. 

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη 

Πιο συγκεκριμένα, στο Ν. Φάληρο (πλησίον στο ποτάμι Κηφισού) δύο άτομα από τη συμμορία, είχαν περάσει στο μπαλκόνι, προσπαθώντας να διαρρήξουν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού, ο τρίτος βρισκόταν στο αυτοκίνητο στη θέση του οδηγού προκειμένου να είναι έτοιμοι να διαφύγουν, ενώ το τέταρτο μέλος είχε αναλάβει χρέη τσιλιαδόρου. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το αυτοκίνητο ανέμενε τους νεαρούς κακοποιούς σε διαφορετικό δρόμο από εκείνον που βρισκόταν το σπίτι που είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» τους, ενώ η συνήθης τακτική που ακολουθούν είναι να αφήνουν τα οχήματα είτε δίπλα από τις γραμμές, είτε από την άλλη πλευρά του Κηφισού και να διαφεύγουν από τις πεζογέφυρες. 

Στο σωστό σημείο, την κατάλληλη στιγμή βρέθηκε η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Καμινίων, η οποία δέσμευσε τον τσιλιαδόρο και τους δύο εν δυνάμει μπουκαδόρους, ενώ περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε το αυτοκίνητο που τους περίμενε, με τον οδηγό στη θέα των αστυνομικών να κάνει εσπευσμένα όπισθεν με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε παρκαρισμένο Ι.Χ. ματαιώνοντας τα σχέδιά του περί διαφυγής. 

Όπως φαίνεται ο τσιλιαδόρος δεν έκανε πολύ καλά τη «δουλειά» του, αφού και οι τέσσερις Ρομά οδηγήθηκαν σιδηροδέσμιοι ενώπιων των αρμοδίων Αρχών. 

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις