H Ομάδα ΔΡΑΣΗ εντόπισε παιδάκι που είχε εξαφανιστεί

Ομάδα ΔΡΑΣΗ

Στιγμές αγωνίας και φόβου έζησε μια μητέρα, όταν το ανήλικο παιδί της έφυγε από την εποπτεία της και χάθηκε ανάμεσα στο πλήθος της Ερμού. 

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη 

Ειδικότερα, στη πιο διάσημη οδό των Αθηναίων, μια μητέρα απολάμβανε τη βόλτα της μαζί με το παιδί της. Η μητέρα άφησε για 1' το χέρι του παιδιού και όταν πήγε να το ξαναπιάσει, το παιδί ήταν άφαντο. 

Η γυναίκα σε κατάσταση αμόκ κάλεσε την αστυνομία και σε χρόνο ντε-τε οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ βρέθηκαν στο σημείο. Η μητέρα περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του 5χρονου παιδιού της στους αστυνομικούς, οι οποίοι δίχως να χάσουν άλλο λεπτό, ανέβηκαν στα μηχανάκια ξεκινώντας την αναζήτηση. 

Το περιστατικό είχε αίσιο τέλος, καθώς στα επόμενα 5 λεπτά το κοριτσάκι ανευρέθη επί των οδών Ερμού και Ευαγγελιστρίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ το κοριτσάκι καθόταν σε ένα παγκάκι πλησίον της Μητρόπολης Αθηνών και έκλαιγε. Η γυναίκα ειδοποιήθηκε αμέσως και πήγε στο σημείο. Η μικρή βλέποντας τη μητέρα της χώθηκε γρήγορα στην αγκαλιά της μέχρι που σταμάτησε το κλάμα. Η μητέρα, με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την άμεση κινητοποίησή τους. 

Χάρη στη παρατηρητικότητα και τα γρήγορα αντανακλαστικά των αστυνομικών μπήκε γοργό τέλος στην περιπέτεια τόσο του 5χρονου παιδιού, όσο και της νεαρής μητέρας του. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις