Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ρομά και Πακιστανών - Συλλήψεις από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ρομά με ρόπαλα

Κατά τις βραδινές ώρες των Χριστουγέννων σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά και αλλοδαπών στην ευρύτερη πειροχή των Δυτικών προαστίων. 

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ειδικότερα, στην περιοχή του Μπουρναζίου, επί της οδού Αγ. Παρασκευής 72, «βγήκαν» τα μαχαίρια, όταν μια ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε μια ομάδα ατόμων πακιστανικής καταγωγής. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τη βίαιη επίθεση, οι Ρομά λήστεψαν και απέσπασαν πορτοφόλια, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα από τους αλλοδαπούς, καταφέρνοντας μάλιστα να τους τραυματίσουν σοβαρά. 

Στο σημείο κατέφθασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, όπου παρείχαν τις Α' Βοήθειες στους μαχαιρωμένους σε σώμα και κεφάλι τραυματίες και στην συνέχεια τους διακομισαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τα περαιτέρω. 

Αφού οι τραυματίες έλαβαν την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου για κατάθεση.

Ξημερώματα Κυριακής, ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής, η οποία είχε συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες για το περιστατικό, κατάφερε ύστερα από επιστάμενες αναζητήσεις και μεθοδευμένες κινήσεις να εντοπίσει τους δύο δράστες Ρομά. 

Οι δύο ανήλικοι δράστες φορώντας χειροπέδες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις