Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστά τα σχολεία στην Αττική τη Δευτέρα

χιόνια σχολεία

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο, Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής λόγω των καιρικών συνθηκών που φέρνει η κακοκαιρία

Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Υπενθυμίζεται πως, λίγο νωρίτερα, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποφάσισε το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων στη βορειοανατολική αττική και αυτά των βορείων προαστίων της Αθήνας.

«Προτεραιότητα η ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού»

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, "πρώτη μας προτεραιότητα η ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού".

Ο ίδιος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους μόνο στις απολύτως απαραίτητες και να έχουν όλοι στα οχήματά τους αλυσίδες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις