Επισκέψεις Ν. Χαρδαλιά σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αν. Μακεδονία – Θράκη

Χαρδαλιάς Ενοπλες δυνάμεις

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για να επισκεφθεί έδρες σχηματισμών και μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή ευθύνης του Δ' Σώματος Στρατού και χωριά στην Ελληνοβουλγαρική μεθόριο και να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 82ης Επετείου της Μάχης των Οχυρών «Λίσσε», θα βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 3 Απριλίου ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

   Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών θητείας 2023 Β΄ ΕΣΣΟ, στο στρατόπεδο «Λοχαγού Ηλιόπουλου Παύλου», στην Κομοτηνή, θα επισκεφτεί τις έδρες της 182 Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων TOR-M1, του Λόχου Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών του 473 Τάγματος Επιτήρησης και Πληροφορικής και του στρατηγείου της 4ης Ταξιαρχίας Υποστήριξης στην Κομοτηνή.

   Επίσης, θα έχει συνάντηση με Εθνοφύλακες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Ροδόπης, Κομοτηνής, Σαπών, Ξάνθης και Εχίνου, ενώ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε χωριά και οικισμούς και των τεσσάρων δήμων της Ξάνθης.

   Αύριο, Σάββατο 1 Απριλίου θα μεταβεί στη Δράμα όπου θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας Δωρόθεο, με Εθνοφύλακες Τάγματος Εθνοφυλακής Δράμας ενώ θα επισκεφθεί τους δήμους Δοξάτου, Δράμας και Κάτω Νευροκοπίου.

   Την Κυριακή 2 Απριλίου, θα παραστεί ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις εορτασμού της 82ης Επετείου της Μάχης των Οχυρών «Λίσσε» και θα εγκαινιάσει το νέο ομώνυμο Μουσείο και θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου Ιερόθεο.

   Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, θα βρεθεί στην Καβάλα και θα επισκεφθεί τις έδρες της 193 Μοίρας Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων (MLRS) και του 323 Λόχου Επισκευών, θα συναντηθεί με Εθνοφύλακες του Τάγματος Εθνοφυλακής Καβάλας και θα επισκεφθεί χωριά και οικισμούς στο δήμο Παγγαίου και στην Ελληνοβουλγαρική μεθόριο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις