Ο Γιάννης Ζαμπούκης εκ νέου δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ

Ο Γιάννης Ζαμπούκης αναδεικνύεται εκ νέου δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στο 98,58% της ενσωμάτωσης και με ποσοστό 60,39% στον σημερινό β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ευχαριστώντας - στην πρώτη του δήλωση- τους δημότες που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και στην παράταξη «Δήμος για όλους. Πρώτα Εσύ», τους συνεργάτες αλλά και όλους τους υποψηφίους του για τον έντιμο αγώνα τους, υπογράμμισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα και η διαφορά των 20 μονάδων από τον έτερο διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου Σταύρο Σταυράκογλου συνιστά δικαίωση, μεγάλη τιμή αλλά και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη.

Σε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, δήλωσε ότι η κοινωνία βλέπει, αποτυπώνει και εξαργυρώνει τις προσπάθειες. Δήλωσε πως αισθάνεται μεγάλη τιμή για τους συνοδοιπόρους του σ' αυτή τη διαδρομή, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε την προηγούμενη τετραετία με τους δημότες «που εξελίχθηκαν σε σχέσεις εμπιστοσύνης που δεν εξαγοράζονται».

Αναφορικά με την επόμενη μέρα σημείωσε πως «κοιτάμε μόνο μπροστά, ευθεία και πάμε μέλλον», εκφράζοντας την πεποίθηση πως το σύνολο των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και οι επικεφαλής των παρατάξεων τους οποίους συνεχάρη «θα κρατήσουν το λόγο τους και θα πορευτούμε με πνεύμα ενότητας και πολιτικού πολιτισμού», συμπληρώνοντας πως «η νέα πλέον σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου μας επιτρέπει να έχουμε/να έχουν οι δημότες μεγάλες προσδοκίες».

Περισσότερα σε Ειδήσεις