Κέρκυρα: Εφαρμογή για την τουριστική προώθηση των Επτανήσων

ionian

Διαδικτυακή ημερίδα για να παρουσιαστεί η εφαρμογή “Explore Ionian Islands” στους τουριστικούς φορείς της Π.Ε. Κέρκυρας, διοργανώνει την Πέμπτη 30/11 στις 12μ.μ, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ).

 

Σκοπός της εφαρμογής να βοηθήσει τους επισκέπτες των Επτανήσων με έναν εύκολο, γρήγορο και σύγχρονο τρόπο να γνωρίσουν τους “θησαυρούς” των νησιών του Ιονίου.

Στην εφαρμογή “explore Ionian islands” περιλαμβάνονται 30+1 θεματικές πολιτιστικές διαδρομές σε όλα τα Ιόνια Νησιά. Θα υπάρχουν 372 πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος όπως κάστρα, μουσεία και παραλίες . Θα συμπεριληφθούν 423 επεξηγηματικά κείμενα για ιστορίες και μύθους . Θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό για κάθε πολιτιστικό πόρο , νησιά και διαδρομές και μαζί με όλα αυτά θα υπάρχουν 10 προωθητικά βίντεο των νησιών και των διαδρομών. Τέλος, θα γίνεται ξενάγηση σε 7 γλώσσες όπως Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρώσικα και Κινέζικα.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης CULTURALION – Σχεδιασμός Νησιωτικών και Διανησιωτικών Θεματικών Πολιτιστικών Διαδρομών και Ανάπτυξη Εφαρμογής Διαδραστικής Τουριστικής Ξενάγησης των Ιονίων Νήσων», που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

Πηγή ernews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις