Αμύνταιο: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΣ-ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Το νέο  Προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου συγκροτήθηκε σε σώμα κατά την διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του. Πρόεδρος προτάθηκε από τον Δήμαρχο και ψηφίσθηκε ο Ιορδάνης Μπάντης,  Αντιπρόεδρος προτάθηκε και ψηφίσθηκε ο Γιώργος Τσιρώνης και  Γραμματέας προτάθηκε και ψηφίσθηκε ο Κυριάκος Ελευθεριάδης.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του σώματος για την εκλογή της νέας Δημοτικής Επιτροπής, ανέδειξαν τους Δημοτικούς Συμβούλους:

– Από τον επιτυχόντα συνδυασμό του Δημάρχου: Τακτικοί: Ευδοξία Ζαφειρίδου, Κυριάκος Κύρκου, Ιωάννης Αβραμίδης, Ασημούλα Λαζαρίδου, Αναπληρωματικοί: Γεώργιος Παναγιωτίδης, Γεώργιος Τζιβελείδης, Ιωάννης Πέιου και Γεώργιος Μάνης.

– Από τους συνδυασμούς της μειοψηφίας: Τακτικοί: Συμέλα Γιαννιτσοπούλου, Σωτηρία Σονιάδου. Αναπληρωματικοί: Γεώργιος Τσιρώνης και Κυριάκος Ελευθεριάδης.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Γιάννης Λιάσης, με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και την διαδικασία που πραγματοποιήθηκε, απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα σε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ξεκινάει μια νέα 5ετία η οποία για τον Δήμο μας θα είναι πάρα πολύ σημαντική. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή και αυτό σημαίνει ότι όλοι μας πρέπει να εργαστούμε, με όλες μας τις δυνάμεις, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, ώστε να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.

Εμείς με τις προτάσεις μας και η αντιπολίτευση με την κριτική της θέση και τις αντιπροτάσεις, να συνθέσουμε ή να διορθώσουμε απόψεις για να έχουμε το σωστότερο αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ο στόχος μας, ώστε να πετύχουμε το βέλτιστο για τον τόπο μας».

Περισσότερα σε Ειδήσεις