Ορκωμοσία Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας και Δημοτικών Συμβούλων

orkomosia-dimarxou-markopoulou Αλλαγιάννης

 Σε κλίμα αισιοδοξίας ετελέσθη, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, η ορκωμοσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προέκυψαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», με παρουσία πλήθους κόσμου. Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.Νικόλαος, ο οποίος όρκισε το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλειος Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νικόλαος Πέππας, ο Δήμαρχος Παιανίας – Γλυκών Νερών Ισίδωρος Μάδης, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου, και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών οργανώσεων, φορέων και συλλόγων.

Ο Δήμαρχος Κων/νος Αλλαγιάννης, εξήρε τη σημασία της ευθύνης και της αγάπης για τον τόπο, ως εφαλτήριο για την επίτευξη των στόχων της διοίκησης του Δήμου και την επίλυση των εκάστοτε προβλημάτων.
Τόνισε το χρέος το οποίο αναλαμβάνει, αναγνωρίζοντας τις νέες προκλήσεις και ευθύνες της νέας δημοτικής περιόδου 2024 – 2028· έδωσε δε την υπόσχεση, ότι με συνεπή δουλειά και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων, θα εξασφαλιστεί για τους πολίτες του Δήμου ένα ακόμη καλύτερο παρόν και μέλλον σε όλους τους τομείς του επιστητού.

Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε, στην αναγκαιότητα για ενότητα, συνεργασία, αλήθεια, διαφάνεια, και παραγωγική αντιπαράθεση μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να επιτυγχάνεται η πρόοδος, σε μια κοινωνία προοπτικής.

Περισσότερα σε Ειδήσεις