Κοζάνη: Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

στρασβουργο

Εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23.2.2024, από τις 18:00 έως τις 21:00, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Θα συζητηθούν θέματα όπως, η αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σήμερα, η αναπτυξιακή στρατηγική της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και  Δίκαιη Μετάβαση και πράσινες δεξιότητες.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν μεταξύ άλλων, οι Ευρωβουλευτές, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Έλενα Κουντουρά, η επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Νιόβη Ρίγκου, ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, η υπεύθυνη θεσμικών σχέσεων Ελλάδας Κύπρου, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, Μαριάννα Ναθαναήλ, ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, ο επικεφαλής του Europe direct Δυτικής Μακεδονίας, Κωστής Στεργίου και ο πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας – μέλος της επιτροπής παρακολούθησης του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης. 

Θα προηγηθεί, από τις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας εργαστήριο για δημοσιογράφους και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Δυτικής Μακεδονίας. Την εκδήλωση διοργανώνουν, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις