Προετοιμασία AC ΠΑΟΚ Γυναικών στη Δεσκάτη

παοκ γυναικων

Η συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, όμως τώρα υπήρξαν οι συνθήκες έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να μπει ο τόπος μας στον χάρτη με τα αθλητικά κέντρα της Ελλάδας.

Με πρωτοβουλία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αναπτυξιακού Σχεδιασμού κ. Λάμπρου Παλάντζα και την σημαντική συμβολή της Δεσκατιώτισσας αθλήτριας κας Κατερίνας Λάγιου έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθεί στην Δεσκάτη η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ, πρωταθλήτριας ομάδας στην superleague γυναικών που την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει στο champion league γυναικών.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου κλιμάκιο της ομάδας επισκέφθηκε τον Δήμο μας και επιθεώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας και συζήτησε με τον Δήμαρχο τις λεπτομέρειες της φιλοξενίας.

Ο Δήμος Δεσκάτης θα συμμετέχει ουσιαστικά στην οργάνωση της φιλοξενίας μιας τόσο σημαντικής ομάδας που τοποθετεί αυτόματα την Δεσκάτη ως ένα σημαντικό αθλητικό κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει αθλητές του υψηλότερου επιπέδου.

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Δημήτριος Κόττας, από την πρώτη στιγμή συνέβαλε ουσιαστικά με τις ενέργειες του για να οριστικοποιηθεί αυτή η σημαντική εξελιξη.

Ήδη τόσο από τον Δήμαρχο και τον κ. Παλάντζα όσο και από την κα. Λάγιου έχουν γίνει ενέργειες να φιλοξενηθούν και άλλες ομάδες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου.

Η Δημοτική αρχή με σταθερά και σίγουρα βήματα πρωτοστατεί στον αναπτυξιακό σχεδιασμό που θα βάλει τον τόπο μας σε μια νέα τροχιά.

AC PAOK σε καλωσορίζουμε στην Δεσκάτη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις