Με ισχαιμικό επεισόδιο στο νοσοκομείο ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς

Χαρδαλιάς Νίκος

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΓΝΝ Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο - Πατησίων (Αγία Όλγα).

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του νοσοκομείου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, εισήχθη στο νοσοκομείο περί τις 14.30 σήμερα, όπου υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων με επιτυχία.

Ο κ. Χαρδαλιάς θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Νίκο Χαρδαλιά, ενώ από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασιλης Κοντοζαμάνης.

Ο Β. Παπαγεωργίου αναλαμβάνει την ευθύνη συντονισμού

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.
 

 

Περισσότερα σε Υπουργεία