Κοινότητες Λάρισας και Μαγνησίας: Σε κατάσταση πολιτικής προστασίας για άλλους 6 μήνες

Πολιτική Προστασία
EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Μετά από αποφάσεις του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, στις 10 Ιουνίου 2021 παρατάθηκε η κατάσταση πολιτικής προστασίας για κοινότητες των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας και Μαγνησίας εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων που προκάλεσαν καταστροφές στο παρελθόν.

Αναλυτικότερα αποφασίστηκε: Η παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας της Κοινότητας Μακρυχωρίου του Δήμου Τεμπών, καθώς εξακολουθούν να ισχύουν οι λόγοι κήρυξης, και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών (πλημμύρες, κατολισθήσεις κ.λπ.) που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 10 και στις 11-12-2019 στην παραπάνω περιοχή δεν έχει ολοκληρωθεί. Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για έξι μήνες, ήτοι έως και 10 Δεκεμβρίου 2021.

Η παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Ενοτήτων Πλατυκάμπου και Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, καθώς εξακολουθούν να ισχύουν οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών (έντονες βροχοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 10 και 11-12-2019, καθώς και από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 6 Ιουνίου 2020 στις παραπάνω περιοχές δεν έχει ολοκληρωθεί. Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για έξι μήνες, ήτοι έως και 10 Δεκεμβρίου 2021.

Πολιτική Προστασία - Κτίριο Φάρος
EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Η παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Κοινοτήτων Βελεστίνου και Αγίου Γεωργίου της Δημοτικής Ενότητας Φερών, των Κοινοτήτων Καναλίων, Κερασιάς, Στεφανοβικείου και Ριζομύλου της Δημοτικής Ενότητας Κάρλας και της Δημοτικής Ενότητας Κεραμιδίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, καθώς εξακολουθούν να ισχύουν οι λόγοι κήρυξης, και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν από τις 9-12-2019 έως και 12-12-2019 στις παραπάνω περιοχές δεν έχει ολοκληρωθεί. Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για έξι μήνες, ήτοι έως και 9 Δεκεμβρίου 2021.

Περισσότερα σε Προστασίας πολίτη