Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο νησί - Τι δήλωσε ο Νότης Μηταράκης

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χίου και κατά την άφιξη του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων και βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ο κ. Μηταράκης απαντώντας στην κριτική από τις παρατάξεις για την πολιτική της Ευρώπης, αλλά και σε όσους δήλωσαν ότι δεν εμπιστεύονται πως θα μειωθεί ο αριθμός, τόνισε ότι ο ίδιος είναι υπέρ των κλειστών δομών και πως «για να σταματήσουν οι ροές θα πρέπει να είναι αδιέξοδο το ταξίδι».

Μετά την πρωτολογία του υφυπουργού, ο Πρόεδρος του ΔΣ, Παύλος Καλογεράκης διέκοψε τη συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά και να υπάρξει συνεννόηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων.

Ο Νότης Μηταράκης χαρακτήρισε μεταξύ άλλων δικαιολογημένη τη δυσπιστία του κόσμου που δεν βλέπει να υπάρχει μια οριστική λύση στο πρόβλημα, λέγοντας ότι το σέβεται και το καταλαβαίνει, όμως πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση στην υλοποίηση του σχεδιασμού της για κλειστή δομή, υποσχόμενος ταυτόχρονα ότι θα κατασκευαστεί άμεσα δρόμος που θα συνδέει τον περιφερειακό δρόμο της πόλης με το Αίπος για να μη νιώσει - όπως είπε- ο Βροντάδος καμία επιβάρυνση, ούτε καν με την κίνηση των αυτοκινήτων των υπαλλήλων που θα δουλεύουν στο νέο κέντρο.

Πηγή: chiosnews.com

Περισσότερα σε Ειδήσεις