Ξενάγηση Τσίπρα στην Αρχαία Ολυμπία με "σπόντες" για το πρωτάθλημα!

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την Ηλεία και ξεκίνησε την περιοδεία του από την πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων,  την Αρχαία Ολυμπία.

«Θα το δώσουμε σε αυτόν που θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος,  αν και δεν το βλέπω να τελειώνει…» δήλωσε μάλιστα κρατώντας ένα στεφάνι ελιάς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια σαφή αιχμή για τις εξελίξεις σχετικά με το πρωτάθλημα της Superleague.

O κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε  στην Αρχαία Ολυμπία, ενημερώθηκε για την αφή της ολυμπιακής φλόγας (για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο) στις 12 Μαρτίου και έδειξε εντυπωσιασμένος, όπως και οι 700.000 τουρίστες που επισκέπτονται το αρχαιολογικό μουσείο κάθε χρόνο, από τον Ερμή του Πραξιτέλη αλλά και τα υπόλοιπα εκθέματα.

 

Όμως οι δήμαρχοι της Ολυμπίας και της Ανδραβίδας με τους οποίους συναντήθηκε,  του έθεσαν επιτακτικά το πρόβλημα της εθνικής Πατρών -  Πύργου όπου τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί περισσότερα από 100 θανατηφόρα τροχαία.

Ανησυχία για το έργο Πατρών-Πύργου: 

«Η σημερινή κυβέρνηση ιδίως στα θέματα υποδομών ακολουθεί μια τακτική εκδικητική» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δήλωσε ανήσυχος διότι φοβάται πως θα πάει  στις καλένδες το έργο.

Πηγή: ilialive.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις