Τσίπρας: Η Ήπειρος αφέθηκε σε αυτόματο πιλότο

Τσίπρας: Η Ήπειρος αφέθηκε σε αυτόματο πιλότο.

 

Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση έκανε ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας ότι τα Γιάννινα και η Ήπειρος έχουν αφεθεί σε αυτόματο πιλότο.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως «επί 4,5 χρόνια, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, οικονομικές δημοσιονομικές καταφέραμε να κάνουμε πολύ σοβαρά πράγματα για τα Γιάννενα και την Ήπειρο συνολικά. Παρά τις δυσκολίες, τα Γιάννενα κι η Ήπειρος βγήκαν από την απομόνωση» και αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα υποδομών που έγιναν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως στο αεροδρόμιο της πόλης, πανεπιστημιακό νοσοκομείο, τις τοπικές μονάδες υγείας, αλλά και τα νέα πανεπιστημιακά τμήματα, που όπως σημείωσε «δυστυχώς σήμερα αναστέλλεται η λειτουργία τους».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιόνια οδό που όπως υπογράμμισε έφερε την Ήπειρο πιο κοντά στην υπόλοιπη Ελλάδα. «Δυστυχώς έχω την αίσθηση ότι τους επτά μήνες της νέας κυβέρνησης ότι η Ήπειρος και τα Γιάννενα είναι ξανά στον αυτόματο πιλότο» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζοντας ότι «όχι μόνο δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός αλλά και έργα που εμείς είχαμε δρομολογήσει παραπέμπονται στις στις καλένδες».

«Φοβάμαι ότι αυτό δεν συμβαίνει ειδικά για την Ήπειρο και τα Γιάννενα . Δεν είναι μια τιμωρία επειδή κατάγομαι από αυτό τον τόπο. Αλλά είναι, δυστυχώς, μια κατάσταση που συμβαίνει συνολικά για τη χώρα» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.epiruspost.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις