Κλειστή η Πανεπιστημίου- Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην ΑΣΟΕΕ. Ομάδα περίπου 70 ατόμων έχει στήσει οδοφράγματα και διαμαρτύρονται για το περιστατικό με τον ένστολο που έβγαλε όπλο στον χώρο του Πανεπιστημίου τη Δευτέρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση στην ΑΣΟΕΕ από φοιτητές που διαμαρτύρονται για το περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα με τον ένστολο, ο οποίος εισήλθε στον χώρο του Πανεπιστημίου και έβγαλε το όπλο του κατά των φοιτητών.

Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 70 ατόμων έχει στήσει οδοφράγματα έξω από την ΑΣΟΕΕ και έχει αποκλείσει την κυκλοφορία οχημάτων.

Η Πατησίων παραμένει κλειστή με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η ΓΑΔΑ σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, χθες , σχετικά με το περιστατικό ανέφερε ότι «αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο. Στο σημείο δέχτηκε επίθεση από 30 περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον προκάλεσαν φθορές στη μοτοσικλέτα και του αφαίρεσαν το προστατευτικό κράνος».

«Ακολούθως τον έσυραν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου, αμυνόμενος στην επίθεση που συνεχιζόταν, προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό, χωρίς να κάνει χρήση. Ο αστυνομικός απεγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και διακομίσθηκε τραυματίας στο 401 ΓΣΝ Αθηνών», ανάφερε η Ελληνική Αστυνομία σημειώνοντας ότι από τη διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση του περιστατικού.

Πηγή: news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις