Σε κανονικό ρυθμό από τον Ιούνιο τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας

Από τον Ιούνιο αναμένεται να υπάρξει πληρότητα δρομολογίων στο Αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας. Αύξηση δρομολογίων από τη Δευτέρα 18 Μαΐου.

Όπως δήλωσε στα «Στερεά Νέα» ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας, Νίκος Γούλας, από τις 18 Μαΐου, που ανοίγουν και πάλι τα Γυμνάσια κι οι υπόλοιπες τάξεις των Λυκείων, θα υπάρξει μια πληρότητα της τάξης του 80 με 90% στα πρωινά δρομολόγια κυρίως. Τα απογευματινά εξαρτώνται απ’ το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, μιας και υπάρχουν μέρες που είναι κλειστά.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μεγάλη αύξηση στο επιβατικό κοινό, σε σχέση με τον προ κορονοϊού εποχή», ανέφερε και πρόσθεσε: «Τον Απρίλιο, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα λεωφορεία δέχονταν καθημερινά 700 επιβάτες. Τώρα αυξήθηκαν στους 1100».

Σχετικά με τα μέτρα προστασίας των επιβατών τόνισε ότι «δεν παρατηρούνται προβλήματα όσον αφορά την επιβίβαση των επιβατών στα λεωφορεία με μάσκες, καθώς σε ποσοστό 95% τις φοράει». Συνήθως ηλικιωμένοι είναι αυτοί που ανήκουν στο υπόλοιπο 5%, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης του οδηγού προμηθεύονται μάσκα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις μάλιστα, οι υπόλοιποι συνεπιβάτες είναι αυτοί που διαμαρτύρονται και καλούν όσους δεν φέρουν, να αγοράσουν και να επιβιβαστούν στο λεωφορείο.

Πηγή: stereanews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις