Θετική στον κορονοϊό εγκυμονούσα στη Λαμία

Νέο κρούσμα κορονοϊού έγινε γνωστό στη Λαμία. Πρόκειται για τριών μηνών έγκυο, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο Λαμίας χτες για γυναικολογικό πρόβλημα, όπου αντιμετωπίστηκε.

Από το βράδυ ωστόσο μέχρι σήμερα το πρωί, όταν και θα έπαιρνε εξιτήριο, η 29χρονη παρουσίασε δέκατα και της λήφθηκε δείγμα, το οποίο διαγνώστηκε από το Γ.Ν. Λαμίας θετικό. Το δείγμα θα σταλεί εκ νέου στο ΕΚΠΑ για επιβεβαίωση, αλλά είναι λίγες οι πιθανότητες να διαγνωστεί αρνητικό.

Πλέον νοσηλεύεται στο Τμήμα κορονοϊού στο κτίριο του παλιού Σανατορίου και μαζί της νοσηλεύεται και η μητέρα της, η οποία τη συνόδευε από χτες, όταν και προσήλθε στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ειδοποιηθεί η Πολιτική Προστασία και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών στο στενό και οικογενειακό της περιβάλλον.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί, πως στο νοσοκομείο τηρούνται όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας κι οι εγκυμονούσες νοσηλεύονται μόνες σε θάλαμο. Συνεπώς, δεν υφίσταται κίνδυνος μετάδοσης του ιού από την 29χρονη σε άλλη γυναίκα.

Πηγή: stereanews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις