Γυναίκα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από άλλη γυναίκα! Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Γυναίκα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από άλλη γυναίκα! Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ

Τα ίχνη της νεαρής, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κοπέλας που φέρεται να έριξε καυστικό υγρό σε μια 34χρονη υπάλληλο νωρίς σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα, αναζητούν οι αστυνομικοί.

Το θύμα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Metropolitan, και σύμφωνα με πληροφορίες δίνεται πραγματική μάχη από τους γιατρούς για να κρατηθεί στη ζωή. Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί στην λεωφόρο Θησέως 214. Η άτυχη γυναίκα ετοιμαζόταν να μπει στα γραφεία της εταιρείας που εργάζεται όταν την πλησίασε ξαφνικά μια κοπέλα, πιθανόν νεαρής ηλικίας που αφορούσε μάσκα και της έριξε καυστικό υγρό και αμέσως έφυγε τρέχοντας.

Η 34χρονη, άρχιζε να ζητά βοήθεια και να ουρλιάζει από τους πόνους που προκαλούσε στο πρόσωπο αλλά και το υπόλοιπο σώμα το καυστικό υγρό, πιθανότατα βιτριόλι, αναφέρουν οι αστυνομικοί. Οι αρχές, αναζητούν οπτικό υλικό από τα διπλανά κτίρια ώστε να εντοπίσουν τα ίχνη της νεαρής γυναίκας, ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα του θύματος για το ποια μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Περισσότερα σε Ειδήσεις