Αποκλειστικό: Ανθρωποκυνηγητό στη Ζάκυνθο για τους δολοφόνους 38χρονης μητέρας τριών παιδιών

Τους δύο δολοφόνους της 38χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη που έπεσε νεκρή απλό τις σφαίρες τους χθες το μεσημέρι στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, αναζητούν οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να λύσουν το γρίφο αυτής της μαφιόζικης εκτέλεσης.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ

Η άτυχη γυναίκα επέβαινε με τον 57χρονο σύζυγό της Δ.Κ. σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και επέστρεφαν από τα χωράφια τους. Σε έναν στενό δρόμο και ενώ κατευθύνονταν προς το σπίτι τους, είδαν μια μηχανή με δύο επιβάτες να έρχεται προς το μέρος τους. Λίγο πριν φτάσουν σε απόσταση αναπνοής, ο συνοδηγός της μηχανής, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε κατά του ζευγαριού.

Τραυμάτισε τον 57χρονο και σκότωσε την 38χρονη γυναίκα. Η άτυχη κοπέλα έπεσε από την μηχανή, όμως ο σύζυγος της, παρά τα τραύματα του, κατάφερε να διαφύγει και να χάσουν εν τέλει τα ίχνη του οι δράστες.

Πήγε στο μαγαζί ενός φίλου του και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η δολοφονικής επίθεση, η τρίτη μέσα στα τελευταία χρόνια, έχει προβληματίσει τους αστυνομικούς που μιλούν για υποθέσεις που πιθανόν να σχετίζονται μεταξύ τους. Στόχος, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν ο 57χρονος. Το όνομα του είχε ακουστεί σε διάφορα περιστατικά των τελευταίων ετών στο νησί της Ζακύνθου, ουδέποτε όμως αποδείχθηκε κάτι συγκεκριμένο σε βάρος του.

Η μητέρα και ο αδελφός της 38χρονης κοπέλας, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών δύο κοριτσιών και ενός αγοριού, έφτασαν στη Ζάκυνθο, καθώς μένουν σε περιοχή της Κορινθίας. Ο 57χρονος, εαν και σοβαρά τραυματισμένος, έδωσε μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς, οι οποίοι από την αρχή έστησαν ελέγχους στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τυχόν διαφυγή των δραστών.

 

Οι κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος θα μεταδοτικότητα Εγκληματολογικών εργαστήρια μήπως και προκύψουν ίχνη ή και άλλα ευρήματα που οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις