Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης πηρε δώρο στην 10χρονη Μαρκέλλα

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κίνηση του Βασίλη Νουλέζα, συνηγόρου υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης -μεταξύ άλλων- για την αρπαγή και τον βιασμό της 10χρονης Μαρκέλλας, να αγοράσει ένα δώρο στο κορίτσι, που για την ώρα μένει σε δομή στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Νουλέζας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανέφερε:

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως χθες, Παρασκευή, ο κ. Νουλέζας σε τηλεοπτική του συνέντευξη χαρακτήρισε ως «εξωπραγματική» και «υπερβολική» την κατάθεση της 10χρονης στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι «σημάδια βιασμού δεν υπάρχουν». Μάλιστα, σχολιάζοντας τη μέχρι στιγμής εξέλιξη της υπόθεσης είπε ότι η 33χρονη κατηγορούμενη «λιθοβολείται».

«Τη ρώτησα (σ.σ. την κατηγορούμενη) και μου είπε ότι κατέστρεψε τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή για να μην εντοπιστούν ηλεκτρονικά τα ίχνη της και επειδή είχε προσωπικές φωτογραφίες με ερωτικές συνευρέσεις. Δεν έχει σχέση με κύκλωμα πορνογραφίας. Τώρα σε ό,τι αφορά στην κατάθεση της ανήλικης, είναι λίγο εξωπραγματική, υπερβολική».

Η σημερινή κίνηση του συνηγόρου υπεράσπισης της 33χρονης να δημοσιεύσει το δώρο του προς την 10χρονη, δεν πέρασε ασχολίαστη, με πολλούς χρήστες του facebook να επικρίνουν την πράξη αυτή. Μεταξύ αυτών και ο αδερφός της μικρής μαθήτριας, ο οποίος ζήτησε από τον δικηγόρο να σταματήσει να προκαλεί με αυτό τον άσχημο τρόπο.

Πηγή: cnn.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις