Βολισσός Χίου: Λαϊκή συνέλευση για εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού

Λαϊκή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου και ώρα 19.00, στην πλατεία Πυθώνα Βολισσού με μοναδικό θέμα την εγκατάσταση Βιολογικού Καθαρισμού στη Βολισσό.

Στη συνέλευση, που διοργανώνεται από την κοινότητα του χωριού, θα παραστούν ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΧ Βασίλης Μυριαγκός, ο διευθυντής της επιχείρησης Πέτρος Καλογεράκης και ο μελετητής του έργου Χριστοφόρος Μανδυλάς.

“Ήδη έχουν προηγηθεί επαφές και επίσκεψη στην περιοχή και με το τοπικό συμβούλιο είδαμε τις δυο πιθανές τοποθεσίες που μπορεί να γίνει», σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ.

Ο Βασίλης Μυριαγκός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ τόνισε ότι στη Λαϊκή Συνέλευση θα απαντηθούν ερωτήματα και απορίες που υπάρχουν ακόμη, ούτως ώστε να υπάρξει οριστική απόφαση και να προχωρήσει αυτό το έργο που είναι καθοριστικό για την περιοχή.

«Ο βιολογικός που σχεδιάζεται είναι περίπου στις 700.000 ευρώ και θα εξυπηρετεί τις σημερινές ανάγκες Βολισσού. Κάποιοι παραλιακοί οικισμοί δεν συμπεριλαμβάνονται, είναι μια άλλη υπόθεση που πρέπει να μελετηθεί. Να κατασκευάσουμε το πρώτο κομμάτι και αν υπάρξουν χρηματοδοτήσεις να προχωρήσουμε και στην υπόλοιπη περιοχή», τόνισε ο κ. Μυριαγκός.

Πηγή: vorioaigaioert.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις