Συνάντηση εργασίας των Δημάρχων Ιεράπετρας και Σητείας

Συνάντηση εργασίας των Δημάρχων Ιεράπετρας και Σητείας

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Σητείας κ. Νικόλαο Μακρυνάκη και τον γενικό γραμματέα Δήμου Σητείας κ. Εμμανουήλ Μακρονικολάκη.

Στη συνάντηση στην οποία ήταν παρούσες η Αντιδήμαρχος κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη και η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα. Θεοδώρα Χριστοδούλου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των δύο δήμων όπως έργα οδοποιίας, ύδρευσης, άρδευσης, λιμενικά έργα κ.α.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της πανδημίας στον τουριστικό, τον αγροτικό και τον επιχειρηματικό κλάδο καθώς και η στήριξη των προσπαθειών των εργαζομένων του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Αθερινόλακκου για την παραμονή και εξέλιξη του σταθμού.

Στις δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας υπογράμμισε:

«Ευχαριστώ τον κ. Ζερβάκη και τους συνεργάτες του για τη σύμπνοια απόψεων και τη συνεργασία. Συνεχίζουμε από κοινού τη διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων για τα μεγάλα διαδημοτικά έργα που έχουμε στον σχεδιασμό μας. Μεταξύ αυτών ο Νότιος και ο Βόρειος Οδικός Άξονας, το φράγμα των Λιθινών, το πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο του Μακρύ Γιαλού, η πολεοδομική μελέτη των περιοχών Κουτσουρά - Μακρύ Γιαλού - Ανάληψης, τα έργα προστασίας του παραλιακού μετώπου του Μακρύ Γιαλού κ.α.»

Δήμος Ιεράπετρας

Περισσότερα σε Ειδήσεις