Kάλεσμα σε εθελοντική αιμοδοσία από την ομάδα SOS B.O.A.K

Kάλεσμα σε εθελοντική αιμοδοσία από την ομάδα SOS B.O.A.K

Την πρώτη της εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί το Σάββατο 8/8 η ομάδα SOS B.O.A.K και απευθύνει κάλεσμα σε παλιούς και νέους αιμοδότες για να χαθεί το...μέτρημα φιαλών αίματος!

Η σχετική ανακοίνωση:

Η εθελοντική ομάδα SOS B.O.A.K γνωστοποιεί την πραγματοποίηση της πρώτης εθελοντικής αιμοδοσίας το Σάββατο 8 Αυγούστου και ώρες 09.30 - 14.00 στο κτήριο της Περιφέρειας Ηρακλείου.

Σας προσκαλούμε να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια, προσφέροντας λίγο από το χρόνο μας για να χαρίσουμε ένα δώρο ζωής, σε συνανθρώπους μας. Η ανάγκη για αίμα, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω των δύσκολων καιρών που διανύουμε είναι μεγαλύτερη.

Με αίσθημα ευθύνης και αλληλέγγυας συνεισφοράς η ομάδα μας, για άλλη μια φορά αφουγκράζεται τον παλμό και την ανάγκη της κοινωνίας και στρέφεται με παρρησία στην εκπλήρωση τους. Οι αποθήκες αίματος χρειάζεται να είναι πάντοτε γεμάτες και χρέος όλων μας είναι να συμβάλλουμε σε αυτό. Με την ευχή, το αίμα μας να κυλήσει σε όσο περισσότερες φιάλες αιμοδοσίας και όχι πλέον στην άσφαλτο...

Ας ορίσουμε το ραντεβού μας το Σάββατο 09.30 π.μ στο κτήριο της Περιφέρειας. Θα είμαστε εκεί μέχρι τις 14.00 και θα χαρούμε να χάσουμε το...μέτρημα!

Περισσότερα σε Ειδήσεις