Δύο σημεία εναπόθεσης ηλεκτρικών συσκευών για ανακύκλωση στη Χάλκη

Δύο σημεία εναπόθεσης ηλεκτρικών συσκευών για ανακύκλωση στη Χάλκη

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Χάλκης Ευάγγελος (Άγγελος) Φραγκάκης, ενημερώνει τους δημότες και κατοίκους του νησιού για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω της αρμοδίου Αντιδημάρχου Καθαριότητας για θέματα ανακύκλωσης. Παράλληλα, γνωστοποιεί τα δύο σημεία εναπόθεσης συσκευών τα οποία βρίσκονται στο δημαρχείο και το ταχυδρομείο.

Αναλυτικά:

Ο Δήμος Χάλκης με ενέργειες και συντονισμό της Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Αγγελικής Βογιατζόγλου ξεκινά σιγά- σιγά ξανά την οραματική προσέγγιση της Ανακύκλωσης.

Είχαν γίνει αξιέπαινες προσπάθειες στο παρελθόν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, θέτοντας σαν βάση όσα έχουν γίνει, συνεχίζουμε με πρώτο δικό μας βήμα την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών.

Επιδίωξη της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ είναι η ενδυνάμωση της συλλογικής συνείδησης των φορέων που πλαισιώνουν την προσπάθειά ανακύκλωσης, όπως Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταστήματα λιανικής, σχολεία, επιχειρήσεις, δημόσιοι οργανισμοί κλπ., καθώς και η κινητοποίηση των πολιτών. Το όραμα των ανθρώπων της εταιρείας είναι ανακύκλωση των ΑΗΗΕ να ενταχθεί στην καθημερινότητα όλων μας, ώστε να δούμε το περιβάλλον να αναβαθμίζεται και τη ζωή μας να γίνεται καλύτερη.

Σημεία εναπόθεση των συσκευών είναι το Δημαρχείο και το Ταχυδρομείο. Με σεβασμό και Αγάπη για τον τόπο και με οικολογική συνείδηση, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα αναβαθμίσουμε την Χάλκη ΜΑΣ ποιοτικά!

Περισσότερα σε Ειδήσεις