Ύποπτος θάνατος ηλικιωμένου στο Πέραμα - Ερευνάται η εγκληματική ενέργεια

Καταθέσεις από γείτονες και συγγενείς του 81χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Πέραμα, λαμβάνουν από νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί.

του Γιώργου Σόμπολου

Αρχικά στο σπίτι έφτασαν οι πυροσβέστες έπειτα από κλήση, αργά χθες το απόγευμα, για πυρκαγιά και μέσα στα αποκαΐδια, εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο άνδρα. Το βράδυ όμως, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε τραύμα στον λαιμό, πιθανόν από μαχαίρι, με αποτέλεσμα η υπόθεση να λαμβάνει νέα τροπή.

Το διαμέρισμα του ηλικιωμένου στην οδό Κολοκοτρώνη, δείχνει να είναι αναστατωμένο και συγκεκριμένα συρτάρια και το κομοδίνο του 81χρονου βρέθηκαν ανοικτά, ευρήματα που οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα πως ο ηλικιωμένος άνδρας πιθανόν να έπεσε θύμα ληστείας.

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στη σορό του 81χρονου για να διαπιστωθεί εάν πέθανε από την μαχαιριά ή από τους καπνούς της πυρκαγιάς, ενώ αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων ερευνούν ήδη το σπίτι μήπως και εντοπίσουν ευρήματα που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Παράλληλα, γίνεται έρευνα για να βρεθούν κάμερες σε γειτονικά σπίτια και καταστήματα, ώστε να εντοπιστούν τυχόν ύποπτες κινήσεις και να ξεκαθαρίσει έτσι το τοπίο για τον αριθμό των δραστών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις