Συνωστισμός και άγριο ξύλο μεταξύ Βρετανών στο Λαγανά

Άγριο ξύλο έπεσε μεταξύ Βρετανών καταμεσής του δρόμου του Λαγανά Ζακύνθου, το βράδυ της Τρίτης, μετά το κλείσιμο των καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το zantereport, μια παρέα Βρετανών τουριστών, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, επιτίθενται χτυπώντας βάναυσα με κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι έναν συμπατριώτη τους, αφήνοντάς τον αναίσθητο στο οδόστρωμα.

Οι σκηνές αυτές εκτυλίσσονται σχεδόν καθημερινά στο Λαγανά. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, ένας τουρίστας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Συνεχίζεται ο συνωστισμός στο Λαγανά

Παράλληλα, συνεχίζεται ο μεταμεσονύχτιος συνωστισμός στην παραλία του Λαγανά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά το κλείσιμο των κλαμπ και των μπαρ της περιοχής.

Οι νεαροί τουρίστες προμηθεύονται αλκοόλ από κάβες και συνεχίζουν τη διασκέδασή τους, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και ανεξέλεγκτα στην παραλία, την οποία και αφήνουν γεμάτη σκουπίδια, μπουκάλια, κάποια από αυτά σπασμένα, και κουτιά αναψυκτικών.

https://youtu.be/fnhwMCZzcFI

 

Οι Βρετανοί, οι οποίοι είναι παντελώς απείθαρχοι απέναντι στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, καθώς σχεδόν κανείς τους δε φορά μάσκα, όχι μόνο το βράδυ αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και επιμένουν να συνωστίζονται και να συμπεριφέρονται σα να μην υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού, ούτε κατά την διάρκεια των πτήσεων επιστροφής τους, όπως καταγγέλλεται από συμπατριώτες τους, είναι οι ίδιοι που όταν και αν διαγνωστούν στην πατρίδα τους ως θετικοί, χρεώνουν με μεγάλη ευκολία το ιό στην Ζάκυνθο και όχι στην ανευθυνότητά τους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις