Η ανακοίνωση της οικογένειας της 13χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο Λαμίας αργά χθες το μεσημέρι η 13χρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις 17χρονες. Η μαθήτρια ωστόσο παραμένει σε ισχυρό σοκ και αρνείται να βγει έξω.

Σήμερα, σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον, τη βοήθεια και τη στήριξη όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτή την σκληρή δοκιμασία για την οικογένειά μας. Ειδικότερα θέλουμε να πούμε "Ευχαριστώ" στην Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, τον Δήμαρχο Λαμίεων κ. Θύμιο Καραΐσκο, την Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπαίδευσης κ. Ελένη Μπενιάτα, τον Δ/ντη της Δευτεροβάθμιας κ. Κώστα Αργυρόπουλο, το "Χαμόγελο του Παιδιού", το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, το ΕΚΑΒ και φυσικά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Λαμίας για την φροντίδα και την ψυχολογική υποστήριξη στην κόρη μας. Ελπίζουμε ότι θα είναι το τελευταίο βίαιο περιστατικό. Διότι η "ΒΙΑ", πέρα από το σώμα, τραυματίζει πολύ πιο βαριά τις παιδικές ψυχές».

Περισσότερα σε Ειδήσεις