Τρόποι επικοινωνίας με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του πολίτη της ΑΜΘ

Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Αργύριος Α. Χουρμουζέλης, ενημερώνει του Πολίτες της Περιφέρειας ότι:

  • Ο θεσμός του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, νομοθετήθηκε και καθιερώθηκε στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αποκλειστικά προς το συμφέρον των Πολιτών.
  • Κάθε πολίτης που θεωρεί ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας δεν ικανοποιούν νόμιμο αίτημά του που υπέβαλε, μπορεί να απευθυνθεί στον Περιφερειακό Συμπαραστάτη ζητώντας τη διαμεσολάβησή του για την ικανοποίηση του αιτήματός του.
  • Για να επιληφθεί ο Συμπαραστάτης θα πρέπει ο πολίτης ή η επιχείρηση να αποστείλει την καταγγελία είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], είτε γραπτά στην ταχυδρομική διεύθυνση “Περιφερειακός Συμπαραστάτης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δημοκρατίας 1, Διοικητήριο, Κομοτηνή 69133”, σημειώνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας, είτε τέλος τηλεφωνικά, στα τηλέφωνα 25313-54221 και 6976338731.
  • Δεν είναι αναγκαίο να προσέλθει ο πολίτης στο γραφείο του Συμπαραστάτη και ιδίως την περίοδο αυτή της επιδημιολογικής έξαρσης. Αν ο Συμπαραστάτης κρίνει ότι απαιτείται η φυσική του παρουσία, τότε και μόνο θα καλέσει τον Πολίτη στο γραφείο του, υπό την προϋπόθεση της τήρησης των αναγκαίων μέτρων.
  • Με την παραλαβή της καταγγελίας, ο Συμπαραστάτης, το αργότερο εντός τριάντα ημερών θα κοινοποιήσει την απάντησή του στον πολίτη για την πορεία της υπόθεσής του.

    με τη διαμεσολάβηση αυτή του Περιφερειακού Συμπαραστάτη, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες της, σε σύντομο χρόνο, να επιχειρήσουν την επίλυση των διαφορών τους με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, πριν στραφούν σε άλλου είδους διαδικασίες, πολυέξοδες και χρονοβόρες.

Διαβάστε περισσότερα νέα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Περισσότερα σε Ειδήσεις