Κακοκαιρία: Μεγάλες ζημιές στην Αττική - 3 τραυματίες από τις καταστροφές

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία στο λεκανοπέδιο της Αττικής - Κλειστοί δρόμοι, πεσμένα δέντρα, καταστροφές σε καταστήματα - 800 κεραυνοί έπληξαν την Αττική μέσα σε μια ώρα

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε στο Νέο Ηράκλειο η κακοκαιρία που χτύπησε το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα με έντονες βροχοπτώσεις και αρκετούς κεραυνούς. Τις καταστροφές προκάλεσαν περίπου 800 κεραυνοί που έπληξαν τις πρωινές ώρες όλο το λεκανοπέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, δύο από πτώση δέντρου και μια από πτώση τοίχου κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που χτύπησε τη νύχτα την περιοχή του Νέου Ηρακλείου. Και τους τρεις τους έχει παραλάβει το ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε και προβλήματα στην κίνηση στους δρόμους, από νωρίς με συσσώρευση υδάτων σε αρκετούς δρόμους.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική έως και λίγο μετά τις 9:20 είχαν γίνει 148 κλήσεις κυρίως για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων και λιγότερες για άντληση υδάτων, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να καταγράφεται σε Περιστέρι, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία. Δέντρο έπεσε και στις γραμμές του ΗΣΑΠ προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.

Δείτε τις εικόνες από τις καταστροφές: 

katastrofes se spiti sto irakleio

zimies apo tin kakokairia sto irakleio

Περισσότερα σε Ειδήσεις