Διπλό φονικό στο Λουτράκι: Το στίγμα του δράστη και η συνάντηση που δεν έγινε ποτέ

Αναμένονται τα δεδομένα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Εκτεταμένους ελέγχους με έρευνες σε γνωστούς συνεργούς του αναζητούμενου ως βασικού υπόπτου για το φρικιαστικό διπλό έγκλημα στο Φλάμπουρο στο Λουτράκι, πραγματοποιούν αστυνομικοί σε διάφορες περιοχές της χώρας.

του Γιώργου Σόμπολου

Λιμάνια, τελωνεία, αεροδρόμια και γνωστά μονοπάτια που χρησιμοποιούν οι λαθρέμποροι κατά μήκος των Ελληνοαλβανικών και Ελληνοβουλγαρικών συνόρων, ελέγχονται νυχθημερόν από αστυνομικούς σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο εως τώρα βασικός ύποπτος για το έγκλημα που συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία του Λουτρακίου αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. "Πρόκειται για ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα εγκλήματος πάθους.

Τα εξαιρετικά βίαια χτυπήματα, ο αριθμός των χτυπημάτων, το όργανο με το οποίο σκόρπισε τον θάνατο (μικρό τσεκούρι ή μπαλτάς), ο τρόπος δράσης που φαίνεται να παρακολούθησε τα θύματα του και οργάνωσε ολόκληρο σχέδιο διαφυγής αλλά και η παραπλάνηση των αρχών για δήθεν ληστρική επίθεση δείχνουν το μίσος, το πάθος και την ανάγκη του δράστη να σακατέψει την γυναίκα που ήθελε και τον άνδρα που του την άρπαξε μέσα από τα χέρια, κατά την δικιά του λογική", ανέφερε χαρακτηριστικά στην kedenews.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχει ενεργά στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Νίκος Κωτακίδης, έχει λάβει γεννητικό υλικό και αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να διαπιστώσει το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα των δύο θυμάτων, εάν υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και άλλα εργαστηριακά ευρήματα που ενδεχομένως προκύψουν και ίσως βοηθήσουν περαιτέρω στις αστυνομικές έρευνες.

Βέβαια για ιατροδικαστή και αστυνομικούς η υπόθεση, είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη. Πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους.

Το δείπνο που δεν έγινε και το μοιραίο ερωτικό ραντεβού

Σύμφωνα με καταθέσεις συγκεκριμένων προσώπων στην αστυνομία, το μοιραίο βράδυ του διπλού φονικού, η 43χρονη μασέρ είχε προσκληθεί από φιλικό ζευγάρι για να φάνε. Πρόκειται για κοντινό -στην 43χρονη- φιλικό ζευγάρι, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό είχαν αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις.

Η ίδια όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας πως είναι κουρασμένη. Προφανώς όμως, είχε ήδη σχέδια για την νύχτα του Σαββάτου, με τον 42χρονο σύντροφο της. Εάν είχε πάει στο τραπέζι, ενδεχομένως σήμερα να ζούσε, λένε οι αστυνομικοί, βέβαια, η κακιά η στιγμή δεν θα αργούσε, αφού ο δράστης φαίνεται ότι ήταν αποφασισμένος να κάνει κακό.

Το στίγμα του κινητού του δράστη

Τα δεδομένα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, από τα τηλέφωνα του δράστη, της 43χρονης μασέρ και του 42χρονου φαρμακοποιού, αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι αστυνομικοί που ερευνούν το διπλό φονικό στο Φλάμπουρο Λουτρακίου.

Κατ' αρχήν, θα δουν εάν ο δράστης απειλούσε τον τελευταίο καιρό την άτυχη γυναίκα ή και τον νέο της σύντροφο.

Επίσης, θα φανεί εάν την παρακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί. Επίσης οι αστυνομικοί θα δουν που δίνουν στίγμα ή το τελευταίο στίγμα των τριών κινητών τηλεφώνων, και φυσικά τις κλήσεις και τα μηνύματα κυρίως από το τηλέφωνο του δράστη, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν προς τα που μπορεί να διέφυγε, εάν είχε βοήθεια κλπ.

Οι κηδείες των δύο άτυχων νέων ανθρώπων, της 43χρονης στην Μύκονο και του 42χρονου στο Άργος, θα γίνουν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις