Έκλεισαν οι υπηρεσίες του Δήμου λόγω κρούσματος κορονοϊού

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε υπάλληλος του Δήμου Κω - Κλειστές οι υπηρεσίες για δύο ημέρες

Απολύμανση στους χώρους του Δημαρχείου και τεστ σε όλους τους εργαζόμενους  αναμένεται να πραγματοποιηθούν μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενη του Δήμου. Παράλληλα, κλειστές θα παραμείνουν οι υπηρεσίες του Δήμου σήμερα Πέμπτη 15 και αύριο Παρασκευή 16/10.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Κλειστές παραμένουν σήμερα και αύριο οι Διοικητικές και Οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Κω, στο Δημαρχείο, λόγω εμφάνισης κρούσματος Covid-19 σε εργαζόμενη του Δήμου που είχε ταξιδέψει στην Αθήνα.

Η εργαζόμενη αναχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα με άδεια στην Αθήνα.

Με την επιστροφή της στην Κω αισθάνθηκε αδιαθεσία, παρέμεινε στην οικία της δίχως να προσέλθει στον εργασιακό χώρο και υπεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Άμεσα υπεβλήθησαν στο σχετικό τεστ οι οικείοι της, με αρνητικό αποτέλεσμα. Η εργαζόμενη παραμένει στην οικία της και είναι καλά στην υγεία της.

Ο Δήμος Κω, από τη στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν, λαμβάνει άμεσα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, όπως ορίζονται στις σχετικές υγειονομικές διατάξεις.

Ακύρωσε όλα τα ραντεβού του Δημάρχου, απαγόρευσε την προσέλευση δημοτών στις υπηρεσίες, οργανώνει τη διενέργεια τεστ στους εργαζόμενους στο Δημαρχείο και προχωρά σε απολύμανση των χώρων.

Παράλληλα διατηρεί επαφή με τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες υπηρεσίες για ότι απαιτηθεί, σύμφωνα πάντα με τη σχετική νομοθεσία.

Περισσότερα σε Ειδήσεις