Λίμνη Πλαστήρα: Αποκαθίστανται οι ζημιές στο οδικό κύκλωμα

Αποκαθίστανται οι ζημιές στο οδικό κύκλωμα στη Λίμνη Πλαστήρα

Με πρωτοβουλία της ΠΕ Καρδίτσας εξελίσσονται ομαλά οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία στο οδικό κύκλωμα της Λίμνης Πλαστήρα.

Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιου

Όπως τόνισε ο κ. Κωστής Νούσιος σταδιακά αποκαθίσταται η πρόσβαση προς όλα τα σημεία της περιοχής: « Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, μηχανήματα πραγματοποιούν εργασίες αποκατάστασης ζημιών σε κομβικά σημεία του οδικού κυκλώματος της Λίμνης Πλαστήρα. Συγκεκριμένα, γίνεται διευθέτηση της κοίτης του ποταμού Καριτσιώτη και απομακρύνονται κορμοί δέντρων και φερτά υλικά. Επιπλέον κατασκευάζεται επίχωμα εκατέρωθεν της κοίτης του ποταμού».

«Με τον τρόπο αυτό δίνουμε πρόσβαση προς τις Τ.Κ Καρβασαρά και Μπελοκομύτη, αλλά και προς το Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα. Πραγματικά χειριστές και μηχανήματα εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσουμε επικοινωνία όλων των Τ.Κ του ορεινού όγκου τόσο μεταξύ τους όσο και με την πόλη της Καρδίτσας. Είναι ξεκάθαρη η εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, για άμεση, έστω και προσωρινή πρόσβαση, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της περιοχής ευθύνης μας».

Περισσότερα σε Ειδήσεις