Αρνητικά όλα τα τεστ Covid-19 στους υπαλλήλους του Δήμου

Αρνητικά ήταν και τα 72 τεστ κορονοϊου που πραγματοποιήθηκαν στους εργαζόμενους του Δήμου Κω

Ολοκληρώθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία ελέγχου με τεστ κορονοϊού σε όλους τους εργαζόμενου του Δήμου, έπειτα από το θετικό κρούσμα σε εργαζόμενη στο δημαρχείο.

Παράλληλα, όπως και εχθές Πέμπτη 15/10, κλειστές παρέμειναν οι υπηρεσίες του δήμου λόγω της απολύμανσης που πραγματοποιήθηκε σε όλους τους χώρους σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμος Κω ενδιαφέρεται και ενεργεί σε όλες τις κατευθύνσεις, πρωτίστως για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, της υγείας των εργαζομένων του και των συμπατριωτών μας.

Ειδικά σε αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο όπου η πανδημία έχει τρομακτικές επιπτώσεις στην κοινωνία και στην οικονομία.

Σε αυτό το πλαίσιο ολοκληρώθηκε σήμερα η απολύμανση των χώρων και η διαδικασία αποτελεσμάτων των τεστ που διενεργήθηκαν χθες, στους εργαζόμενους και στα πολιτικά στελέχη των υπηρεσιών του Δημοτικού Μεγάρου.

Σε σύνολο 72 τεστ όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά.

Ως εκ τούτου οι υπηρεσίες του Δημαρχείου επανέρχονται τη Δευτέρα στην φυσιολογική λειτουργία τους, λαμβάνοντας πάντα τα ενδεικνυόμενα προληπτικά μέτρα προστασίας για εργαζόμενους και δημότες.

Η τήρηση των υγειονομικών όρων και κανόνων, όπως και όλων όσα προβλέπει σε κάθε περίπτωση η Πολιτεία, είναι ευθύνη όλων μας.

Η εφαρμογή τους απαιτεί εγρήγορση και αμεσότητα παρέμβασης, όπως έχει αποδείξει ότι διαθέτει ο Δήμος Κω.

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί τους συνδημότες μας για την κατανόησή τους στην ανάγκη να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες, για το διάστημα που απαιτήθηκε, και τους εργαζόμενους του Δήμου για την υπεύθυνη στάση τους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις