Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών : «Υπάρχουν δεκάδες κρούσματα»

Σίμος Δανιηλίδης: «Αν μας πουν για lockdown θα το κάνουμε»

Ο κ. Δανιηλίδης υποστήριξε πως «από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα» για τον ιό, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει οι πολίτες να μην χαλαρώσουν και να συνεχίσουν να τηρούν όλα τα μέτρα καθώς υπάρχουν εκατοντάδες κρούσματα.

Παράλληλα, στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη η διενέργεια προληπτικών διαγνωστικών τεστ κορονοϊού.

Τα πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Συκεών, υπάρχουν δεκάδες κρούσματα σε δομές και συλλόγους του δήμου, ενώ εκατοντάδες άτομα έχουν μπει σε καραντίνα. «Το 75% των κρουσμάτων είναι παιδιά. Ανάμεσα τους είναι παιδιά 15 ετών, αθλητές και πρωταθλητές» υπογράμμισε ο κ. Δανιηλίδης, τονίζοντας για μια ακόμα φορά το γεγονός ότι κανείς δεν είναι απολύτως προστατευμένος από τον κορονοϊό. Όπως υποστήριξε ο κ. Δανιηλίδης, τα κρούσματα είναι σε διαφορετικές περιοχές του δήμου Συκεών, συμπληρώνοντας ότι υπάρχει φόβος ότι μπορεί να αυξηθούν σε δεκάδες.

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος Συκεών σημείωσε ότι έχει ζητήσει να πάει στην περιοχή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να εξετάσουν τα δεδομένα και να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις. «Αν μας πουν ότι πρέπει να γίνει lockdown, θα το κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δανιηλίδης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις