Δίκη Χρυσής Αυγής - Λαγός: Χυδαιότητες κατά Λεπενιώτη - «Είστε για κλάματα»

Συνεχίζει να προκαλεί ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Γιάννης Λαγός.

Αυτή τη φορά, ο Λαγός προκαλεί σε ανακοίνωσή του, χρησιμοποιώντας χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά της προέδρου του δικαστηρίου, Μαρίας Λεπενιώτη.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματός του (ΕΛΑΣΥΝ) και έχει τίτλο: «Μια οφειλόμενη απάντηση στο δικαστήριο του βουνού».

Aναφερόμενος στην «εντολοδόχο Λεπενιώτη», o Γιάννης Λαγός προσπαθεί να πείσει πως δεν έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς του όρους, ενώ απειλεί ξανά ότι θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Η ανακοίνωση

«Η εμπάθεια της εντολοδόχου Λεπενιώτη, που μόνο σαν πρόεδρος ενός δίκαιου δικαστηρίου δεν λειτουργεί, την οδηγεί σε διαρκή σφάλματα που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Τελευταία της μεγάλη γκάφα είναι το ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει ότι έχω παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους το 2015, γιατί έτσι της είπε κάποιος Καμπαγιάννης», αναφέρει.

Αμέσως μετά ο Λαγός, που απευθυνόμενος στην πρόεδρο του δικαστηρίου γράφει «Κυρία “Πρόεδρε” θα ήσασταν για γέλια, αν δεν ήσασταν για κλάματα», προσθέτει: «Κατανοώ το μίσος της απέναντι στο πρόσωπό μου, γιατί της έχω υποσχεθεί ότι το δικαστικό έγκλημα που έχει διαπράξει από κοινού με τους άλλους επίορκους δικαστές Ντόκο και Τσουλφόγλου (και όλο το παραδικαστικό), θα το ξεσκεπάσω, και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης η πρόεδρος της έδρας που δικάζει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής αμφισβήτησε την πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου για τις αναστολές των ποινών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις