Ο άφαντος Χρήστος Παππάς και η νέα ζωή των καταδικασμένων της Χ.Α.

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο Χρήστος Παππάς, ο δεύτερος στην ιεραρχία της Χρυσής Αυγής, ο οποίος φρόντισε να εξαφανιστεί αρκετές ημέρες προτού εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τις, έως τότε τυχόν, προφυλακίσεις.

του Γιώργου Σόμπολου

Το τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας με την βοήθεια του "υπερκοριού", του μηχανήματος εντοπισμού και καταγραφής τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνδιαλέξεων και μηνυμάτων, αναζητούν τα ίχνη του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Η δυσαρέσκεια της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της kedenews.gr, η εξαφάνιση έρχεται ελάχιστα μετά την γκάφα μεγατόνων να χαρακτηριστεί ως επεξεργασμένο το αντίγραφο προκήρυξης της τρομοκρατικής οργάνωσης "ΟΛΑ", που εντοπίστηκε στην κατοχή υπόπτου.

Στελέχη του κτιρίου της λεωφόρου Κατεχάκη, "βλέπουν" ομάδα που πρόσκειται σε στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης, που θέλουν να δημιουργήσουν φθορά στο προφίλ της ηγεσίας του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ.

Χωρίς προβλήματα τα πρώτα βράδια των στελεχών της Χ.Α. στα κελιά του σωφρονιστικού ιδρύματος

Οι φυλακές Δομοκού "φιλοξενούν" την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Πλην του Χ.Παππά καθώς και των Α.Ματθιόπουλο και Γ.Λαγό, 27 εκ των 37 στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης, όπως χαρακτηρίστηκε από το δικαστήριο, βρίσκονται στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Ο γ.γ. της Χ.Α. μοιράζεται το ίδιο κελί με τον καταδικασμένο ως συνεργό του Ρουπακιά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Αριστοτέλη Χρυσαφίτη.

Η επιλογή των δύο προσώπων, κάθε άλλο παρά τυχαία δεν ήταν, αφού όπως φαίνεται ο νεαρός Χρυσαυγίτης είναι εκ των ελαχίστων που δεν έχουν πρόβλημα με τον Ν.Μιχαλολιάκο. Ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος, μοιράζεται το ίδιο κελί με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Α.Ματθαιόπουλος, Γ.Ρουπακιάς και Ι.Καζαντζόγλου, έχουν τα κελιά τους στις φυλακές Μαλανδρίνου, η πρώην αστυνομικός Βενετία Πόπορη μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στην Θήβα, ενώ οι υπόλοιποι έξι χρυσαυγίτες θα μοιραστούν κελιά στις φυλακές Τρικάλων.

Η ενημέρωση των υπευθύνων των σωφρονιστικών καταστημάτων είναι πως τα πρώτα βράδια των κσταδικασθέντων μελών της Χ.Α. έχουν κυλήσει ήρεμα, με αρκετή περισυλλογή και προβληματισμό για την νέα τους ζωή.

Περισσότερα σε Ειδήσεις