Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του νέου Δημοτικού Σχολείου Μακρυχωρίου

Επισφραγίστηκε η συμφωνία για την κατασκευή του νέου Δημοτικού Σχολείου Μακρυχωρίου-Τι δηλώνει σχετικά ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης

Επισφραγίστηκε και επίσημα η συμφωνία για την κατασκευή του νέου κτιρίου για τη στέγαση των μικρών μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Μακρυχωρίου, καθώς υπεγράφη από τον δήμαρχο Τεμπών, Γιώργο Μανώλη, η σύμβαση κατασκευής του έργου με τον ανάδοχο.

Έτσι, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει να δρομολογείται η σχετική διαδικασία προκειμένου να μην αργήσει η στιγμή, που οι μικροί μαθητές θα πάρουν τη θέση τους στα ολοκαίνουρια θρανία και τόσο οι ίδιοι, όσο και οι δάσκαλοί τους θα απολαμβάνουν ακόμη περισσότερο τις ώρες των μαθημάτων.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών τόνισε τα εξής:

«Με προσπάθεια, συνεργασία και στοχευμένη δουλειά, κάνουμε πράξη ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας. Με την κατασκευή του νέου κτιρίου δείχνουμε έμπρακτα ότι στηρίζουμε  τη δημόσια παιδεία. Επιτέλους υλοποιείται ένα σημαντικό έργο, το οποίο λύνει προβλήματα και ανάγκες των  μαθητών και δασκάλων Μακρυχωρίου.

Πλέον, δημιουργείται ένα μοντέρνο σχολείο με σύγχρονες προδιαγραφές, το οποίο λύνει το ζήτημα της υποδομής για πολλές δεκαετίες στο μέλλον. Η υλοποίηση του έργου επετεύχθη χάριν στην άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη δημοτική Αρχή Τεμπών και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, ο οποίος ενέκρινε και  χρηματοδότησε τη σύνταξη της μελέτης του έργου και φυσικά, μεταξύ των παρατάξεων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου μας».

Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μακρυχωρίου, Νίκος Μητσογιάννης, η Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών, Γεωργία Τσιτσιουβά και οι Υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας και επιβλέποντες του έργου, Γεωργία Χαδουλού και Σταύρος Γκούμας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις