ΠΓΝΑ: 4 νεκροί κατέληξαν από τον κορονοϊό - Ανάμεσά τους και μια 33χρονη

Tέσσερις ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό το τελευταίο εικοσιτετράωρο στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ανάμεσα τους και μια 33χρονη από την Αλεξανδρούπολη.

Η άτυχη κοπέλα που εργαζόταν μάλιστα ως εκπαιδευτικός σε Παιδικό σταθμό του δήμου και δεν πήγαινε στην δουλειά εδώ και αρκετές ημέρες επειδή είχε συμπτώματα ίωσης και πυρετό, πέθανε από ανακοπή. Μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης τις πρωινές ώρες του Σαββάτου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι γιατροί που δυστυχώς δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα (όπως και οι διασώστες του EKAB), απλά διαπίστωσαν τον θάνατο της. Όμως την υπέβαλλαν σε Rapid test που έδειξε ότι ήταν θετική στον κορονοϊό. Στη συνέχεια πάρθηκε δείγμα και για τεστ μοριακού ελέγχου, το οποίο επίσης βγήκε θετικό, ενώ θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Επίσης κατέληξαν ένα 66χρονος από την Καβάλα και μια 84χρονη από τις Φέρες που νοσηλευόταν εκτός ΜΕΘ και ένας 73χρονος από την Ξάνθη που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Εξήντα (60) είναι οι θάνατοι ασθενούς με κορονοϊό που καταγράφονται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την ερτ Ορεστιάδας, 91 άτομα νοσηλεύονται στο ΠΓΝΑ εκ των οποίων 75 στη covid-19, στη ΜΕΘ 13 και στη ΜΕΛ 4 ενώ το Σάββατο έγιναν 24 νέες εισαγωγές και δόθηκαν 16 εξιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα νέα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Περισσότερα σε Ειδήσεις