Εντοπίστηκε άνδρας που είχε κλέψει αυτοκίνητο τον περασμένο Ιούλιο

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας κλοπή αυτοκινήτου από τον Ιούλιο-Τι λένε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης

Φτάνει αργά ή γρήγορα η στιγμή εκείνη κατά την οποία έρχεται στο φως η αλήθεια και… κάθε κατεργάρης κάθεται τελικά στον πάγκο του. Αυτό συνέβη και με έναν άνδρα, κάτοικο της ευρύτερης περιοχής της Λαμίας, ο οποίος φέρεται να έκλεψε αυτοκίνητο στην πόλη, τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κλοπή εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και τα στοιχεία της ταυτότητας του δράστη προέκυψαν μετά από σχετική έρευνα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Σύμφωνα με αυτήν, ο ίδιος αφαίρεσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο και ανασφάλιστο έξω από επιχείρηση στην περιοχή της Ροδίτσας. Υπενθυμίζεται ότι το όχημα βρέθηκε λίγες ημέρες αργότερα σε περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας και του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Λαμίας, εγκαταλελειμμένο και φέροντας υλικές ζημιές.

Το κλεμμένο όχημα, το οποίο δεν έφερε τις κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας του και επίσης από το εσωτερικό του έλειπαν διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του παθόντα, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Δεν έχει άδικο ο λαός, όταν λέει ότι «ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»…

Περισσότερα σε Ειδήσεις