Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Πάρκου

Διαφορετικά τα φετινά Χριιστούγεννα λόγω της πανδημίας-Ο δήμος Λαμιέων στολίζει για να τονώσει την ψυχολογία των πολιτών

Χωρίς δεύτερη σκέψη τα φετινά Χριστούγεννα δεν είναι μόνο διαφορετικά αλλά είναι και ιδιαίτερα δύσκολα και υπεύθυνος είναι ο κορονοϊός, που… φρόντισε να απλώσει τα «δίχτυα» του σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Ωστόσο, κάποιοι δήμοι στην Ελλάδα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τονώσουν την ψυχολογία των πολιτών και να βάλουν το λιθαράκι τους στο να θυμίζει Χριστούγεννα το τοπίο τριγύρω έστω και υπό αυτές τις ιδιάζουσες συνθήκες.

Έτσι και ο δήμος Λαμιέων, που με απόφαση του δημάρχου Ευθυμίου Καραΐσκου, έχει ήδη τοποθετήσει το 9 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Πάρκου, το οποίο πρόκειται να ανάψει επίσημα προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, πιθανότατα την Παρασκευή (4/12).

Όπως αναφέρει το lamiareport, φέτος μάλιστα θα στηθούν ακόμη δυο χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πόλη. Ένα στην πλατεία «Καράβι», πάνω από την πλατεία Ελευθερίας, και ακόμη ένα στο μπαλκόνι του κάστρου της πόλης, για να το βλέπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες  λόγω του lockdown.

λαμπιονια δρομος

Όλοι οι άνθρωποι του Δήμου Λαμιέων που εμπλέκονται σε αυτό το εγχείρημα έχουν δώσει φέτος τον καλύτερο τους εαυτό για έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αφού γνωρίζουν πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει ο στολισμός στην ψυχολογία όλων. Ακόμη, φέτος στολίστηκαν και τα στενά της πόλης, ενώ θα υπάρξουν και στολισμοί με λαμπιόνια πάνω από κεντρικούς δρόμους, όπως και στις κοινότητες του δήμου Λαμιέων.

Περισσότερα σε Ειδήσεις