Κατέληξε ο πρώτος αστυνομικός από κορονοϊό στο ΠΓΝΑ

Πέθανε σήμερα 50χρονος αστυνομικός από κορονοϊό στο ΠΓΝΑ, όπου νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες.

Ο άτυχος αστυνομικός νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο 50χρονος με καταγωγή από τον Ίασμο υπηρετούσε στο Τμήμα Σαπών στη Ροδόπη. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο αστυνομικού από τον ιό στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, ανέφερε: «Δυστυχώς, χάσαμε έναν συνάδελφο μας από κορονοϊό. Υπηρετούσε στην Κομοτηνή. Ήταν 50 ετών. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στους οικείους του».

«Μαύρη μέρα σήμερα για την αστυνομική μας οικογένεια στη Ροδόπη. Το πένθος μας βαρύ». με τα λόγια αυτά η πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κα. Σταυρούλα Τζατζανά δηλώνει, τη θλίψη και τον πόνο της για την απώλεια του συναδέλφου της. «Αν απλήρωτο το κενό στην οικογένεια και μεγάλος ο πόνος στις καρδιές μας.» σημειώνει προσθέτοντας: «Δήμο μου, έφυγες τόσο νωρίς για τη γειτονιά των αγγέλων… Το χαμόγελό σου θα φωτίζει από σήμερα τον ουρανό…»

Περισσότερα σε Ειδήσεις